RESULTATS FINALS DE LES LLIGUES UNIVERSITÀRIES DE BARCELONA 2023

RESULTATS FINALS DE LES LLIGUES UNIVERSITÀRIES DE BARCELONA 2023

Resultats de les finals de les Lligues Universitàries 2022/2023.

El passat 14 d'abril, les instal·lacions d'Esports UB van acollir les esperades finals de les Lligues Universitàries de Barcelona. En aquest esdeveniment esportiu, es van jugar les finals dels sis esports que formen part de les Lligues: futbol 5 femení, futbol 7 masculí, voleibol mixt, pàdel mixt, bàsquet femení i bàsquet masculí. 


Final de futbol 7: INEFC 1 - 6 CE Farmàcia A 

Final de futbol 5: CE Farmàcia A 3 - 0 CE Farmàcia B 

Final de voleibol mixt: IQS 0 - 1 FME A

Final de bàsquet femení: CMU Penyafort 23 - 45 CE Farmàcia A 

Final de bàsquet masculí: Física i Química 41 - 52 Matemàtiques UB 

Final de pàdel mixt: Jordi Muñoz i Javier Mena 


Tots els partits van resultar molt emocionants. En la final de futbol 7, CE Farmàcia A es va imposar davant INEFC amb un resultat de 6-1. Per altra banda, en la final de futbol 5, CE Farmàcia A també va aconseguir el primer lloc en guanyar per 3-0 a CE Farmàcia B. En la final de voleibol mixt, CE Farmàcia A va demostrar la seva superioritat en guanyar per 6-1 a INEFC.


En la final de bàsquet femení, l'equip de CE Farmàcia A va tornar a destacar, vencent a CMU Penyafort amb un marcador de 45-23. En la final de bàsquet masculí, l'equip de Matemàtiques UB es va endur la victòria amb un resultat de 52-41 contra Física i Química. Els guanyadors de la final de pàdel mixt van ser Jordi Muñoz i Javier Mena. 


VÍDEO DE LA FINAL DE FUTBOL 7: https://youtu.be/aHPL6eD3t9I


Aquest any també hem comptat amb el nomenament de MVP per cada esport de les Lligues Universitàries:


Irene Pumares - MVP de bàsquet femení de l'equip FIB UPC Adri Quirante - MVP de bàsquet masculí de l'equip MATES UPC Marina López - MVP de futbol 5 femení de l'equip FARMÀCIA B Pau Argiles - MVP de futbol 7 masculí de l'equip UPC TELECOS Fernando Reboll - MCP de voleibol mixt de l'equip UB PSICOLOGIA


A més dels partits, els participants van gaudir d'una divertida jornada i tots van ser convidats a menjar fideuada i botifarra en finalitzar els partits. També vam comptar amb el patrocini de Yamaha, qui ens va portar mostres de producte durant la jornada i ens va ajudar a fer possible aquest gran esdeveniment. 


En resum, les finals de les Lligues Universitàries de Barcelona van ser un èxit rotund, demostrant una vegada més el compromís i el talent dels esportistes universitaris a la ciutat de Barcelona.


Fotografies de les finals: