Arriba el Nadal a les Lligues Universitàries

Arriba el Nadal a les Lligues Universitàries

Resum de les jornades jugades fins al Nadal de 2022. Bones festes i bona entrada d'any a tots i totes!

RESUM DE LES LLIGUES UNIVERSITÀRIES

FUTBOL 7

Del grup de dilluns matí destacar el líder Eng. Química UB que encara és invicte després de quatre jornades i seguit de l'equip Gestió Esportiva EUFB amb dos punts menys.

Del grup de dilluns tarda tenim un empat en la classificació en el primer lloc entre els equips UPC EEBE i FISICA UB amb 12 punts (han guanyat els quatre partits disputats).

Del grup de dimarts tenim un triple empat en la classificació entre els equips INEFC INE, ESERP i CMU PENYAFORT amb 12 punts (han guanyat els quatre partits disputats). Tots tres equips amb un ampli balanç golejador de +33, +25 i +21 respectivament.

Del grup de dimecres matí destacar el líder Euncet T que continua invicte després de quatre jornades disputades. L'equip INEFC ocupa la segona posició amb dos punts menys.

En el grup de dimecres tarda tenim un doble empat entre ADE UB i CAFE UB amb 12 punts (han guanyat els quatre partits disputats).

Del grup de dijous tenim un empat en la classificació en el primer lloc entre els equips DRET WP i EUNCET amb 12 punts (han guanyat els quatre partits disputats).

Al grup de divendres matí l'actual campió de l'any passat CE FARMÀCIA A porta pas ferm per classificar-se per la fase final i renovar la seva condició, seguit de CE FARMÀCIA B.

En el grup de divendres tarda tenim un empat en la classificació entre els equips ESTADÍSTICA UB i INDUSTRIALS UPC amb 12 punts (han guanyat els quatre partits disputats).

RÀNQUING DE GOLEJADORS

Xavier Castells Dret WP 14 gols DJ

Damián Rossy CE Farmàcia 13 gols DVM

Jordi Muñoz Informàtica UPC 12 DLT

RÀNQUING DE PORTERS

Arnau Sala Filosofia UB 0 gols encaixats en 4 partits DLT

Francisco Jose Serra CMU Penyafort 0 gols encaixats en 4 partits DM

Enrique Páez ETSEIB UPC 0 gols encaixats en quatre partits DXT

Enric Guarro Industrials UPC 0 gol encaixats en 4 partits DVT

RÀNQUING MVP

Damián Rossy CE Farmàcia A 4 punts DVM

Víctor Muñoz CC. Ambientals UB 4 punts DLM

RÀNQUING ESPORTIVITAT

Bellvitge en 4 partits 5 punts DM

UB Bioquímica en 4 partits 5 punts DM

FUTBOL 5 FEMENÍ

Els dos equips de CE FARMÀCIA A i B encapçalen la classificació en aquestes primeres jornades. Però el líder és CE FARMÀCIA A que amb 9 punts en tres partits encara és invicte mentre que CE FARMÀCIA B porta els mateixos punts però en quatre partits.

RÀNQUING DE GOLEJADORES

Marina López de l'equip CE Farmàcia B amb 8 gols

RÀNQUING MVP

Edurne Gurrutxaga de l'equip EngQuimica UB amb 2 punts en tres partits

Jana Bentanach de l'equip Criminologia Eserp amb 2 punts en tres partits

Laura Bartralot de l'equip Mates-Ade amb 2 punts en tres partits

Laura Lloveras de l'equip CE Farmàcia A amb 2 punts en tres partits

RÀNQUING ESPORTIVITAT

CE Farmàcia B en 4 partits 5 punts

VÒLEI MIXT

Grup dilluns: Després de la 4 jornada, tenim invicte a INEFC, seguit de ben a prop per 3 equips amb només una derrota (CMU PENYAFORT, CAMPUS BELLVITGE i UIC), tenim també molt igualada la part mitjana de la classificació, on Fernando Reboll (UB PSICOLOGIA) i Guiu Carol (CAMPUS BELLVITGE) lideren el rànquing dels MVP.

Grup dimecres: Residència Sarrià i FME B lideren en solitari aquest grup, tot seguit per 4 equips que els hi trepitgen els talons (IQS, EEABB-UPC, FÍSICA UB i ETSETB-EFC), on la Clàudia López (ETSETB-EFC) està en solitari al capdavant dels MVP.

Grup dilluns-dimecres: Després de 4 jornades, és el grup més igualat amb 6 equips (FME A, COMUNICACIÓ UPF, URL, CDA-UPC, CE FARMÀCIA E, INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL), que en les properes jornades poden canviar la seva posició en la classificació, on l'Oriol Guimó (URL) i l'Helena Morera (CE FARMÀCIA C) comanden la classificació del MVP.

BÀSQUET MASCULÍ

Grup 1: Després de la 4a jornada, la classificació està força igualada en els 6 primers llocs (MATEMÀTIQUES UB, MATES UPC, QUÍMICA EQM, UPC OPA, TELECOSETSEIB), on estan donant molt de joc els 2 líders MPV, David Caro (CE FARMÀCIA B) i Pol Garcia (QUÍMICA EQM).

Grup 2: En les properes jornades pot donar un tomb la classificació, on 6 equips opten a reivindicar-se en les primeres posicions (CE FARMÀCIA A, MATES UPC 2, CMU PENYAFORT, FISICA i QUÍMICA, CAMINS UPC, MATES UB), on lidera el MVP l'Adri Quirante (MATES UPC 2), perseguit per 4 jugadors, Jhonan Cabrera (CE FARMÀCIA A), Joan Ramon Domènech (CAMINS UPC), Pau León (INFORMÀTICA UPC), Eudald Vilar (MATES UB).

BÀSQUET FEMENÍ

Lideren la classificació 2 equips invictes (CMU PENYAFORT i CE FARMÀCIA A), perseguits per 5 equips (IQS, C. de la SALUT, MATEMÀTIQUES UPC, MEDICINA, CE FARMÀCIA B), amb una escassa diferència de 3 punts en la classificació després de 4 jornades. Tenim una pugna molt sana entre 4 MVP, Alba Ripoll (PSICOLOGIA UB), Anna Serrano (CIÈNCIES de la SALUT), Mar Ibàñez (CE FARMÀCIA B), Irene Pumares (FIB UPC).