SE SUSPÈN L’EDICIÓ DEL CURS 2020 – 2021 DE LES LLIGUES UNIVERSITÀRIES DE BARCELONA

SE SUSPÈN L’EDICIÓ DEL CURS 2020 – 2021 DE LES LLIGUES UNIVERSITÀRIES DE BARCELONA

El Comitè Tècnic de les Lligues Universitàries de Barcelona ha decidit suspendre les competicions d’aquest curs 2020-21.

Les Lligues Universitàries de Barcelona, en la seva trajectòria, han estat la competició esportiva amateur més important de la comunitat universitària. Amb l’objectiu de fer comunitat, gaudint de l’esport i l’amistat, any rere any, hem unit a estudiants de les 7 Universitats de Barcelona (UB, UPC, URL, UIC, UAO, UPF i UVIC), en diferents modalitats esportives (Bàsquet, Futbol 7 i Voleibol).

El passat mes de setembre, vam preparar l’edició 2020 – 2021 a consciència perquè fos una competició segura. Malauradament, l’actual situació sanitària i la manca de dates abans del període d’exàmens fan impossible poder organitzar la competició.

Tenint en compte les restriccions actuals en l’àmbit esportiu que recullen les mesures del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per a la prevenció de contagis de la COVID-19 i, davant de la impossibilitat d’ajornar més l’inici de les Lligues Universitàries, el Comitè Tècnic de les Lligues Universitàries de Barcelona ha decidit suspendre les competicions d’aquest curs.

Des de l’organització de les Lligues Universitàries de Barcelona, lamentem molt aquesta situació i us animem a tornar amb més forces el curs vinent 2021 - 2022, per gaudir de la universitat, de l’esport i de l’amistat plegats.

Us demanem que afronteu el final de curs amb molta cura i ànims, i desitgem tornar-vos a veure ben aviat.