Preguntes Freqüents

El format de les Lligues Universitàries 2020-21 està fonamentat en l´ actual situació sanitària a Barcelona i dins del marc esportiu en esports d´equip.

 

1. Vull apuntar-me a les lligues, com ho faig?

En primer lloc hauràs de tenir un equip ja format per poder inscriure't. Una vegada hagueu decidit l´esport i el nom només heu de donar-li a Inscriu-te i omplir les dades que es demanen. Compte!,el pagament de la inscripció es just al final d´aquest procés.

 

2. I si no tinc equip? / I si ens falten jugadors?

Tenim una borsa de jugadors on podràs publicar o trobar anuncis d'oferta i demanda de jugadors.

 

3. He de pagar ja o puc pagar desprès?

El pagament es farà a l'hora de fer la inscripció. El procés  d´inscripció no finalitza fins que no s´ha efectuat el pagament. Serà en aquest moment quan el vostre equip estarà formalment inscrit. El preu de la inscripció és de 600€.

Tots els equips que van participar el curs passat tenen un preu especial de 540 €.


4. Què inclou aquest pagament?

L´activitat esportiva començarà amb una PRETEMPORADA de 6 setmanes, amb l´objectiu de donar estabilitat als grups. Durant la mateixa, els equips podran entrenar durant una hora setmanal, prèvia confirmació de la reserva de l´espai i hora.

La COMPETICIÓ començarà al 2021 tan aviat com ens permetin les circunstàncies sanitàries. El format de lliga aquest any serà condicionat per aquestes i el sistema de competició s´adaptarà a la normativa vigent Covid-19.

El preu de la inscripció inclou la equipació (una samarreta i un pantaló per jugador/a per equip) per a un màxim de 12 jugadors/es. AQUEST ANY PODRÀS ESCOLLIR ENTRE UNA GAMA DE 10 COLORS,

El període de comanda de roba serà a partir del gener del 2021, mitjançant el CODI que et facilitarem des de l´organització. Pots consultar el procediment a l ´apartat DOCUMENTS.

 

5. Fins quan tenim per a inscriure'ns?

Fins al 31 de desembre de 2020. NO esperis fins l´últim moment i aprofita els entrenaments. 

 

6. Puc jugar les lligues sense fer pretemporada?

Si, la data límit d´inscripció es el 31 de desembre del 2020.

 

7. Qui pot participar?

Qualsevol estudiant, PDI i PAS de la comunitat universitària de Catalunya.

 

8. Podem fer equip amb gent d'altres universitats?

Sí, sempre que siguin universitaris.

 

9. Si no podem anar a un partit, es pot ajornar?

Sí, però teniu un màxim de 2 canvis, i haureu d'avisar amb dos dies d'antelació seguint el procediment que trobareu al apartat DOCUMENTS

 

10. Hi ha entrenaments?

Durant les sis setmanes de la PRETEMPORADA cada equip té la possibilitat de fer un entrenament setmanal d´una hora de durada, en el dia que marquin durant la seva inscripció. Aquests dies es poden modificar seguint el procediment d´ajornaments establert per la competició.

Aquesta PRETEMPORADA s´inicia el dia 2 de novembre de 2020 i finalitza el dia 18 de desembre de 2020. Els entrenaments es faran a Esports UB (futbol 7 i futbol sala) i Poliesportiu UPC (Bàsquet i Volei)


11. On faig la reserva horaria pels entrenaments?

Durant la teva inscripció a l´apartat de preferències, heu de marcar el dia i l´hora d´entrenament en la franja de 13:30 a 16:30 de dilluns a divendres.

 

12. L´horari d´entrenaments es el mateix de la competició?

Aquest curs, i degut a la situació excepcional, pots modificar els horaris de competició durant el mes de gener de 2021 amb un email a info@lliguesuniversitaries.com (futbol) i basquetvolei@lliguesuniversitaries.com (basquet i volei).

 

13. I aconsegueixo crèdits?

Hauràs de consultar amb el teu Servei d´Esports, perque cada Universitat té un criteri propi a l´hora de convalidar ECTS. Però si, aquesta activitat està reconeguda per l´obtenció d´ECTS.