Preguntes Freqüents

Les Lligues Universitàries de Barcelona, en la seva trajectòria, han estat la competició esportiva amateur més important de la comunitat universitària. Amb l’objectiu de fer comunitat, gaudint de l’esport i l’amistat, any rere any, hem unit a estudiants de les 7 Universitats de Barcelona (UB, UPC, URL, UIC, UAO, UPF i UVIC), en diferents modalitats esportives (Bàsquet, Futbol 7 i Voleibol). 

 

1. Vull apuntar-me a les lligues, com ho faig?

En primer lloc hauràs de tenir un equip ja format per poder inscriure't. Una vegada hagueu decidit l´esport i el nom només heu de donar-li a Inscriu-te i omplir les dades que es demanen. Compte!,el pagament de la inscripció es just al final d´aquest procés.

 

2. I si no tinc equip? / I si ens falten jugadors?

Tenim una borsa de jugadors on podràs publicar o trobar anuncis d'oferta i demanda de jugadors.

 

3. He de pagar ja o puc pagar desprès?

El pagament es farà a l'hora de fer la inscripció. El procés  d´inscripció no finalitza fins que no s´ha efectuat el pagament. Serà en aquest moment quan el vostre equip estarà formalment inscrit. 


4. Què inclou aquest pagament?

El preu de la inscripció inclou la equipació (una samarreta i un pantaló per jugador/a per equip) per a un màxim de 12 jugadors/es. AQUEST ANY PODRÀS ESCOLLIR ENTRE UNA GAMA DE 10 COLORS,

El periode de comanda de roba serà a partir de la fotmalització de la teva inscripció, mitjançant el CODI que et facilitarem des de l´organització. Pots consultar el procediment a l ´apartat DOCUMENTS.

 

 5. Qui pot participar?

Qualsevol estudiant, PDI i PAS de la comunitat universitària de Catalunya.

 

6. Podem fer equip amb gent d'altres universitats?

Sí, sempre que siguin universitaris. Pots consultar la borsa de jugadors per completar el teu equip.

 

7. Si no podem anar a un partit, es pot ajornar?

Sí, però teniu un màxim de 1 canvi, i haureu d'avisar amb dos dies d'antelació seguint el procediment que trobareu al apartat DOCUMENTS

 

8. Hi ha entrenaments?

NO hi ha entrenaments, la inscripció només es per competir, els entrenaments no estan inclosos.


9. On indico la preferència horaria per jugar?

Durant la vostre inscripció a l´apartat de preferències podeu indicar la vostre disponibilitat, a la franja de 13:30 a 16:30 de dilluns a divendres. Aquest horari no es fixe, només es orientatiu.

 

10. I aconsegueixo crèdits?

Hauràs de consultar amb el teu Servei d´Esports, perque cada Universitat té un criteri propi a l´hora de convalidar ECTS. Però si, aquesta activitat està reconeguda per l´obtenció d´ECTS.