Preguntes Freqüents

El format de les Lligues Universitàries 2020-21 està fonamentat en l´ actual situació sanitària a Barcelona i dins del marc esportiu en esports d´equip.

 

1. Vull apuntar-me a les lligues, com ho faig?

En primer lloc hauràs de tenir un equip ja format per poder inscriure't. Una vegada hagueu decidit l´esport i el nom només heu de donar-li a Inscriu-te i omplir les dades que es demanen. Compte!,el pagament de la inscripció es just al final d´aquest procés.

 

2. I si no tinc equip? / I si ens falten jugadors?

Tenim una borsa de jugadors on podràs publicar o trobar anuncis d'oferta i demanda de jugadors.

 

3. He de pagar ja o puc pagar desprès?

El pagament es farà a l'hora de fer la inscripció. El procés  d´inscripció no finalitza fins que no s´ha efectuat el pagament. Serà en aquest moment quan el vostre equip estarà formalment inscrit. El preu de la inscripció és de 500€, es farà un primer pagament de 450€ i els 50€ restants, abans de rebre el codi per demanar la roba.

Tots els equips que van participar el curs passat tenen un preu especial de 450 €.


4. Què inclou aquest pagament?

La COMPETICIÓ començarà al 2021 tan aviat com ens permetin les circunstàncies sanitàries. El format de lliga aquest any serà condicionat per aquestes i el sistema de competició s´adaptarà a la normativa vigent Covid-19.

El preu de la inscripció inclou la equipació (una samarreta i un pantaló per jugador/a per equip) per a un màxim de 12 jugadors/es. AQUEST ANY PODRÀS ESCOLLIR ENTRE UNA GAMA DE 10 COLORS,

El periode de comanda de roba serà a partir del febrer del 2021, mitjançant el CODI que et facilitarem des de l´organització. Pots consultar el procediment a l ´apartat DOCUMENTS.

 

5. Fins quan tenim per a inscriure'ns?

Fins al 21 de febrer de 2021. NO esperis fins l´últim moment i escull la teva preferència horaria.

 

6. Qui pot participar?

Qualsevol estudiant, PDI i PAS de la comunitat universitària de Catalunya.

 

7. Podem fer equip amb gent d'altres universitats?

Sí, sempre que siguin universitaris. Pots consultar la borsa de jugadors per completar el teu equip.

 

8. Si no podem anar a un partit, es pot ajornar?

Sí, però teniu un màxim de 1 canvi, i haureu d'avisar amb dos dies d'antelació seguint el procediment que trobareu al apartat DOCUMENTS

 

9. Hi ha entrenaments?

NO hi ha entrenaments, la inscripció només es per competir, els entrenaments no estan inclosos.


10. On indico la preferència horaria per jugar?

Durant la vostre inscripció a l´apartat de preferències podeu indicar la vostre disponibilitat, a la franja de 14:30 a 16:30 de dilluns a divendres. Aquest horari no es fixe, només es orientatiu.

 

11. I aconsegueixo crèdits?

Hauràs de consultar amb el teu Servei d´Esports, perque cada Universitat té un criteri propi a l´hora de convalidar ECTS. Però si, aquesta activitat està reconeguda per l´obtenció d´ECTS.