• oferta
  Busco equip de bàsquet femení
  Busco equip de bàsquet per la temporada 22-23. He jugat a bàsquet dels 10-19 anys. La meva posició sempre ha sigut de 4-5. Si us interesso, estaría encantada de poder jugar.
  Cristina Pastor
  Cristina Pastor
 • oferta
  Busquem per fútbol 5 femení o voley mixto
  Somos gente maja jajajaja que se apunte quien quiera
  Irene De la Fuente
  Irene De la Fuente
 • demanda
  BUSCAMOS PORTERO F7
  Buscamos portero F7,que haya jugado a futbol para los jueves de 14 a 16hs.Si alguien está interesado puede contactar por Whatsapp al 645145247
  Cristian Ibargoyen
  Cristian Ibargoyen
 • demanda
  BUSCO EQUIPO DE FUTBOL 7 U 11
  Busco jugar en equipo de futbol 11 o 7, me gusta mucho jugar, no importa el horario o el día yo me adecuo para ir,llevo jugando fútbol toda mi vida, a nivel semi profesional hasta la sub 18 de la liga ecuatotoriana de fútbol serie A, y juego en cualquier posicion del medio hacia arriba, para cualquier contacto porfavor 611550858 o a mi correo diego.palacios.ortega@estudiantat.upc.edu, gracias
  Diego Andrés Palacios
  Diego Andrés Palacios
 • oferta
  Busco equip de bàsquet per la temporada 22-23
  Bones!! Sóc la Joana, tinc 18 anys i ara començaré la carrera de psico a la UB. Jugo a bàsquet des de tota la vida (aquests últims anys he jugat a inter) i la meva posició sempre ha estat de 4 o 5. M’agraderia podet continuar jugant aquests cursos i formar part d’un equip universitàri. Contacteu amb mi si us falta alguna jugadora :)
  Joana Subias
  Joana Subias
 • oferta
  BUSQUEM EQUIP VOLEI MIXT 22-23
  Hola! Som estudiants UB Clinic de 21-22 anys. Busquem equip de volei mixt per unir-nos o gent interessada per formar nou equip a Barcelona. Interessades --> aldorg2000@gmail.com.
  Aldo Rodriguez
  Aldo Rodriguez
 • oferta
  BUSCAMOS JUGADORES PARA EQUIPO FUTBOL 7
  BUSCAMOS JUGADORES PARA EQUIPO DE FUTBOL 7,que hayan jugado a futbol en algún equipo.Si os interesa podéis contactar por Whatsapp a mi número 645145247
  Cristian Ibargoyen
  Cristian Ibargoyen
 • oferta
  Busco equip de BÀSQUET FEMENÍ
  Hola! Soc estudiant de farmàcia i busco equip de bàsquet femení per la temporada 22-23. Estic federada i jugo des de sempre, les ultimes temporades a tercera i segona catalana. Normalment la meva posició es de 3, tot i que m'adapto facilment. Per qualsevol cosa, contacteu amb mi per correu electrònic, gràcies!!
  Berta Riera
  Berta Riera
 • oferta
  BUSCO EQUIP FEMENÍ PEL CURS 22/23
  Hola! Tinc 20 anys i estudiaré Treball Social a la UB. He jugat durant 7 anys (12-19) i m'agradaria tornar-hi. Normalment sempre he jugat de base. Si us interesso no dubteu en contactar!
 • demanda
  Equip de Quidditch a la UB
  Hola! Sóc l'Aarón, tinc 20 anys, estudio Filologia Catalana a la UB i vull crear un equip de Quidditch a la UB per a competir a la LLiga i la Copa catalanes de Quidditch. Els interessats, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi via correu electrponic o via instagram: @phoenixthebairdescriptor.
  Aarón Balaguer
  Aarón Balaguer
103 registre(s) en 11 Pàgina (s)