• oferta
  BUSCO EQUIP DE FÚTBOL
  Hola, sóc un estudiant de dret de la UB. He jugat 2 anys a futbol però vaig deixar-ho fa uns any i vull tornar a jugar. Puc jugar de defensa però m'adapto a qualsevol posició.
  Erik Vizcaino
  Erik Vizcaino
 • oferta
  BUSCO EQUIP DE BASKET FEMENÍ 22 - 23
  Hola, Em dic Judith, tinc 23 anys i estic buscant un equip de basket femení per la temporada 22-23. Al octubre començo un màster a la UB. He jugat a basket de manera federada durant 12 anys, ja fa 3 que ho vaig deixar pero m'agradaria tornar a entrenar i competir. Jugo de 3 però em puc adaptar. No visc a Barcelona però tinc possibilitat de desplaçar-me. Si us interesa, conctacteu-me al correu o al whatsapp (+34 605 47 07 72)
  Judith Valle
  Judith Valle
 • oferta
  BUSCO EQUIP DE BÀSQUET FEMENÍ
  Hola, tinc 19 anys i estudio enginyeria informàtica a la UPC. Busco un equip femení de bàquet per la temporada 22-23. Vaig jugar dels 7 als 16, i m'agradaria tornar-hi. Normalment he jugat com a base pero m'adapto a altres posicions. Podeu contactar amb mi per mail o per telèfon.
  Aina Serra
  Aina Serra
 • demanda
  Busco equipo de baloncesto masculino en Terrassa
  He jugado desde pequeño en la liga regional cordobesa. Dejé de jugar y volví a jugar en la liga local de Sevilla en la temporada 2021/2022. Busco equipo para la temporada entrante.
  Fran Aguilera
  Fran Aguilera
 • oferta
  Busco un equipo de fútbol
  Encantado a todos ,me llamo Guo hancheng soy de china, un estudiente de UB de la facultad de farmacia ,estoy buscando un equipo para ingresar la liga,llevo once años jugando al fútbol,pero tengo un probleme que no hablo catalán , entonces si cualquier equipo quiere elegirme ,estaria muy feliz. ojalá puedamos jugar juntos.
  Hancheng Guo
  Hancheng Guo
 • oferta
  Busco equip de bàsquet femení
  Soc estudiant d'infermeria a el Campus Docent Sant Joan de Deu (adscrit a la UB) i tinc 19 anys. Porto jugant a bàsquet des dels 6 anys i m'agradaria trobar un equip per seguir jugant al que ha sigut l'esport de la meva vida. Estic federada i jugo d'interior a l'equip on he jugat tota la vida. Contacteu amb mi per Whatsapp al 616005780.
 • oferta
  BUSCO EQUIP DE BASKET FEMENÍ
  Hola! Tinc 19 anys i estudio Psicologia a la UB. Busco equip femení de bàquet per la temporada 22-23. Vaig jugar dels 8 als 12, i m'agradaria tornar-hi. No estic federada però tinc bon nivell. Si us interesso contacteu-me per mail!
 • oferta
  Busco equip de BÀSQUET per la temporada 2022-23
  Bones! Busco un equip de bàsquet per la temporada vinent. Tinc 18 anys i porto 7 anys federada. El curs que ve començaré els estudis a la UB i residiré a la zona del Raval, però estic disposada a fer el desplaçament que calgui per assistir als entrenaments. Contacteu amb mi per correu electrònic o per whatsapp (+34 690 64 24 10).
  Alba Ripoll
  Alba Ripoll
 • demanda
  BUSCO EQUIP DE BÀSQUET PER LA TEMPORADA 2022/23
  Busco un bon equip on jugar l'any vinent. Tinc 19 anys i medeixo 2,01, porto tota la vida jugant en preferent i ara estic jugant a EBA. Jugo de 3 o 4. El meu núm de telf. és 636 513 746.
  Arnau Iglesias Garcia
  Arnau Iglesias Garcia
 • oferta
  Busco equip de bàsquet per la temporada 22-23
  Hola! Soc estudiant de la UB, tinc 20 anys i m’encanten els esports d’equip. Fa 4 anys vaig deixar el bàsquet federat, però m’agradaria tornar a jugar. Compto amb 9 anys d’experiència i sempre he sigut base tot i així, m’adapto a tot. Contacteu amb mi pel correu electrònic. Gràcies.
  Regina Garriga
  Regina Garriga
91 registre(s) en 10 Pàgina (s)