• oferta
  BUSQUEM EQUIP VOLEI MIXT 23-24
  Som 3 alumnes de la UB buscant equip de volei mixt! correu: aldorg2000@gmail.com
  Aldo Rodríguez
  Aldo Rodríguez
 • oferta
  BUSCO EQUIP DE VOLEI
  Estudio a la Upc campus nort i porto 11 anys jugant a voleibol, per culpa de que tinc horari de tardes aquest any he hagut de deixar el club, però m'agradaria continuar jugant aquest esport a la universitat.
 • oferta
  Entra a FC Biotec!
  Es busca jugadors en totes les posicions per jugar dilluns a les 3:30-5:30. A fer equip, bones memòries i trencar cames al Tobo (un traidor q s'ha fet la de Figo i s'ha anat a un altre equip). No estem bojos (només per aclarir-ho). Anem bastant de conya a passar-ho bé.
  Àlex Müller
  Àlex Müller
 • demanda
  Busco Equipo de Basquet
  Soy Guillermo, llevo jugando toda la vida al basquet en ligas federadas y municipales, y me gustaría mucho unirme a un equipo de basquet para jugar en la liga universitaria.
  Guillermo Cassinello Toscano
  Guillermo Cassinello Toscano
 • oferta
  BUSQUEM GENT PER FER UN EQUIP DE VOLEI
  Hola! Som dues noies que estudiem a la UB Mundet i volem crear un equip de volei i jugar la lliga. Hem jugat 2 anys sense estar federades a l'Institut i sempre ens ha agradat jugar-hi. Si us interessa la oferta escriviu-me :).
 • oferta
  Busco equip de futbol 7
  Puc jugar en TOTES les posicions, he jugat 8 anys a Futbol, em destaco per la meva habilitat amb els peus i visió de joc. Sé jugar en totes les posicions del camp i sobretot de migcampista i defensa. Em comprometo al 100% amb l'equip.
 • oferta
  busco equipo de jueves
  busco equipo pa jugar los juves
  David Castaneda
  David Castaneda
 • oferta
  BUSCO EQUIPO DE BASQUET FEMENINO
  Me llamo Nuria Criado y estudio Ingeniería Civil en la UPC. He jugado a básquet federada desde los 8 años, me gustaría seguir haciéndolo en la liga universitaria. He jugado en varias posiciones, no seria problema adaptarme. Me encantaría encontrar equipo y poder seguir jugando a básquet.
  Nuria Criado
  Nuria Criado
 • oferta
  Delantero, busco equipo para jugar
  Soy punta per puedo jugar también por las bandas, busco equipo para poder jugar, disponibilidad martes y miercoles. He jugado a futbol 11 (3 años con el Sant Andreu), fútbol 7 (liga universitaria de la facultad EETAC UPC) y fútbol sala (ligas municipales de barcelona).
  Muhammad Haris Javaid
  Muhammad Haris Javaid
 • oferta
  Busquem jugadors
  Busquem jugadors, per competir el títul, dins l'horari de divendres
  David Cruz
  David Cruz
94 registre(s) en 10 Pàgina (s)