Anuncis classificats

 • oferta
  BUSCO EQUIP DE BASKET FEMENÍ
  Hola! Tinc 19 anys i estudio Psicologia a la UB. Busco equip femení de bàquet per la temporada 22-23. Vaig jugar dels 8 als 12, i m'agradaria tornar-hi. No estic federada però tinc bon nivell. Si us interesso contacteu-me per mail!
 • oferta
  Busco equip de BÀSQUET per la temporada 2022-23
  Bones! Busco un equip de bàsquet per la temporada vinent. Tinc 18 anys i porto 7 anys federada. El curs que ve començaré els estudis a la UB i residiré a la zona del Raval, però estic disposada a fer el desplaçament que calgui per assistir als entrenaments. Contacteu amb mi per correu electrònic o per whatsapp (+34 690 64 24 10).
  Alba Ripoll
  Alba Ripoll
 • demanda
  [VOLEI] BUSCO EQUIP DE VOLEI MIXT O MASCULÍ 22-23
  Estudiant de l'UAB resident a l'àrea metropolitana de Barcelona i amb cotxe per desplaçar-se busca formar equip de volei interuniversitari, ja sigui mixt o masculí per preparar la fase prèvia del novembre del 2022.
  Manel Guitart
  Manel Guitart
 • oferta
  BUSCO EQUIP DE FUTBOL PER A LA TEMPORADA 2022/2023
  Hola, sóc un estudiant d'arquitectura de la UPC que busca un equip de futbol. He jugat 12 anys a futbol gespa i fa 3 que vaig deixar-ho, però vull tornar a jugar. La meva posició és migcampista, però em puc adaptar a quelsevol altra :)
  Ivan Barranco
  Ivan Barranco
 • demanda
  BUSCO EQUIP DE BÀSQUET PER LA TEMPORADA 2022/23
  Busco un bon equip on jugar l'any vinent. Tinc 19 anys i medeixo 2,01, porto tota la vida jugant en preferent i ara estic jugant a EBA. Jugo de 3 o 4. El meu núm de telf. és 636 513 746.
  Arnau Iglesias Garcia
  Arnau Iglesias Garcia
 • oferta
  Busco equip de bàsquet per la temporada 22-23
  Hola! Soc estudiant de la UB, tinc 20 anys i m’encanten els esports d’equip. Fa 4 anys vaig deixar el bàsquet federat, però m’agradaria tornar a jugar. Compto amb 9 anys d’experiència i sempre he sigut base tot i així, m’adapto a tot. Contacteu amb mi pel correu electrònic. Gràcies.
  Regina Garriga
  Regina Garriga
 • oferta
  Busco equipo de futbol por Barna
  Busco equipo de fútbol 11 o fútbol 7, he jugado toda mi vida a futbol en diversas categorías. A parte de mi tengo otro amigo que quiere jugar a futbol, aunque nunca ha jugado a futbol. Contactadme, puedo jugar arriba o de lateral. Contactadme al correo ossamapalma@gmail.com o al 640558649
  Ossama El Bouânani Ahardan
  Ossama El Bouânani Ahardan
7 registre(s) en 1 Pàgina (s)